Tilfredse kunder – det siger de

Har du fået lavet noget grafisk arbejde af mig?
Så vil jeg blive meget glad, hvis du vil maile mig et par linier her til siden 🙂

Jannie har lavet mit logo og designet mit nye website, hvilket jeg er meget glad og tilfreds med.

Hun har lavet det enkelt, overskueligt, brugervenligt og stilfuldt, hvilket også er de tilbagemeldinger, jeg har fået fra besøgende på sitet.

Jannie var super skarp til at spotte, hvad mine ønsker var og omdanne det til to flotte grafiske design.

Jeg er ikke i tvivl om, hvor jeg vil henvende mig næste gang jeg har brug for hjælp til grafisk arbejde/design 🙂

Tusind tak for dit fine arbejde, Jannie.

Manuela Sommerlund
Kennel Guide For Life

Dette er vores anden hjemmeside, som Jannie laver. Igen et hurtigt, præcist og perfekt arbejde.

Derudover har Jannie lavet to grafiske collager til os, som vi er yderst tilfredse med.

Der er ingen tvivl om, hvem der skal lave vores næste hjemmeside.

Kan varmt anbefales!

Bjarne Sostack
Kennel Sostack's

Vi bad om en plakat der viste revy og vores tema for i år “cowboy og saloon”, ellers havde Jannie frie hænder.

I løbet af tre dage kom der to fantastiske bud på årets Tønder Revy plakat. Begge meget egnede og vi valgte den vi mente havde et klart budskab og fantastiske farver, der giver en rigtig hyggelig stemning.

Vi har fået masser af positiv respons på Jannies plakat til os!!

Tusind tak til Jannie!

Tommy Juhl
instruktør og formand
Tønder Amatørscene

Jeg kontaktede Jannie en torsdag kl. 09.16, for at høre lidt om muligheden for at få lavet en hjemmeside helt fra bunden af. Dagen efter kl. 21.11 får jeg besked om, at min hjemmeside er færdig!

Jeg godkender straks hele hjemmesiden - da den levede 100% op til mine høje forventninger.

Jeg manglede at levere noget tekst til min side. Det modtog Jannie først om lørdagen og det blev straks rettet på sitet, så jeg tror, at Jannie har forstået budskabet om, at når nogen vil ha' udført et stykke arbejde - så skulle det helst ha' været færdigt i går 🙂

Bjarne Sostack
Hellevad Jagtskole

Jannie er en meget kreativ pige, der kan tænke selv, er selvstændig og er fyldt med gode ideer. Hun er meget energisk og “rap på fingrene” og får hurtigt noget fra hånden i en fart – dog uden at lave fejl, vel at mærke!

Hun er meget perfektionistisk og har altid haft titlen “yndlingsgrafiker” her på avisen.

Opgaverne klarer hun også med et smil på læben – også i pressede situationer/haste opgaver – som der ofte er på en avis. Der går ikke mange minutter før opgaven er fuldført.

Hun er meget socialt anlagt og dejligt at have på en arbejdsplads - hun spreder god energi omkring sig.

Jeg kan kun give hende de varmeste anbefalinger og er rigtig ked af, at vi må undvære hende i koncernen i fremtiden. Jeg står selvfølgelig gerne til rådighed for yderligere spørgsmål i den forbindelse.

Pia Sørensen, bladchef
Ugeavisen Tønder

Hej Jannie

Skriver til dig, da jeg er af den mening, at der både skal ris og ros til ens arbejde når det er berettiget. Vedr. ordre nr. 743910, må jeg skamrose dit arbejde. Kunden er meget begejstret over annoncen og havde selv lavet et forslag om, hvordan den skulle se ud og det var langt fra det du har lavet.

Taget ud fra det jeg skrev i manus og valg af billedet, så er det både fedt og skønt, at du så lige finder ideen til, hvordan det kan se ud.

Tusind tak for rigtig godt arbejde.

Michel Bjørnskov
Ugeavisen Varde

Først en stor tak til Jannie, for det flotte grafiske arbejde og layout du har lavet!

Vi skulle have lavet en brochure til vores lejrskole. Jeg sendte en mail til Jannie og forklarede, hvad jeg ønskede, derefter sendte jeg noget tekst og fotos pr. mail.

Der gik ikke ret mange dage så kom der et forslag, som bare ramte plet.

Jeg kan kun anbefale Jannie, hvis I skal have lavet grafisk arbejde.

Det er top-professionelt arbejde!

Ellen Mattesen
Vadehavslejrskolen

Uden min hjemmeside havde jeg med garanti ikke haft den forretning jeg har idag. Det er hele min eksistens, og jeg får mange rosende ord fra mine kunder omkring min hjemmeside, som er både enkel, overskuelig og giver et proffesionelt indtryk af min forretning – så godt at mange tror det er en meget stor forretning med flere ansatte.

Jannie lavede også mit logo ud fra mine ønsker og ideer, og jeg er meget glad for det. Det er enkelt og pænt – et logo man genkender. Jeg bruger det på fakturaer, på bilen og det bliver broderet på tøj osv., så jeg er glad for, at jeg fik lavet et proffesionelt logo fra starten af - for det bliver set og husket.

Jeg anbefaler andre at benytte Jannie, man får mere end man kan forvente andre steder.

Jeg har kun positivt at sige om Jannies arbejde.

Anja Seidel
Seidel Sadler

Mange tak for det fine stykke arbejde du har lavet. Vi var helt på bar bund med vores logo og website, men med ganske få ord fra os, havde du hurtigt ideer både til logo og website.

Det har været rigtigt rart at have dig som “hotline” efter at jeg selv skulle begynde på opdateringerne og udvidelse af sitet.

Til slut vil jeg lige fortælle, at vi har fået utrolig mange positive tilbagemeldinger på vores site.
Det er et smart design, let og overskueligt.

Mange tak for samarbejdet.

Bettina Tielemans

Jeg manglede logo, en hjemmeside, visitkort – kort sagt hele min grafiske identitet, da jeg lige var startet op med min fugevirksomhed. Navnet havde jeg på plads, men var på bar bund mht. idé, farver, layout og lign.

Jannie vendte tilbage med ikke bare ét - men en masse forskellige forslag til mit logo - blot i løbet af et par dage, og derfra gik det rigtig stærkt.

Hvis jeg har en grafisk opgave, der skal løses, så er det altid Jannie jeg henvender mig til.

Henrik Jacobsen
Henriks Fuger

Efter selv at have leget lidt med lidt forskellige hjemmesideideer, som bare ikke var gode nok, fik jeg øjenene op for Jannies flotte design og websites. Jeg tænkte, hvis der er nogen der kan – så må det være hende!

Jeg sendte Jannie en mail med mine ideer om, hvad jeg godt kunne tænke mig og næsten med det samme, få dage efter, havde jeg forskellige forslag. Jeg må sige Jannie er yderst proff. og vi er meget glade for vores design og hendes måde at arbejde på.

Hun er altid god til at komme med ideer og vi takker for et godt samarbejde og vores hjemmeside er blevet lige efter vores ønske!

Hanne Nielsen
Stutteri Hoya

Vi har haft Jannie til at kreere vores logo, hjemmeside samt plakater og annoncer og vi kan kun anbefale hende som leverandør.

Deadlines er altid blevet overholdt og selve produktet har altid været i top.

Kim Oechsle
wake me up

Stutteriets hjemmeside skulle have ny look, og vi blev anbefalet at kontakte Jannie.

I løbet af ganske få dage, modtog vi flere super gode forslag, ud fra de ønsker vi havde fremlagt.

Resultat blev rigtig godt og vi får jævnligt positive tilkendegivelser fra folk der har besøgt vores side.

Jannie har været både hurtig og dygtig til at hjælpe med de spørgsmål vi har stillet undervejs – og det har ikke været få! Sikken service – TAK for det!

Karina Josefsen
Stutteri Lajgaarden

Jannie har – uden at vi nogensinde har mødt hinanden – været i stand til at sætte mine tanker på papir/nettet.

Hjemmesiden er opbygget så det er ligetil og logisk at finde rundt i siderne og redigere.

Den feed-back og reklame jeg har fået efter offentliggørelsen af siden vil jeg bestemt ikke være foruden, den har givet henvendelser fra mange lande.

Lene Ibsen
www.leneibsen.dk

Mit indtryk af Jannies arbejde kan fattes meget kort:

PROFESSIONEL og KREATIV.

Og man kan være ganske sikker: at har man ikke lige selv en konkret forestilling om det man har brug for, så har Jannie.

Med de varmeste anbefalinger
Lillian Kirsten

Jannie Sørensen har lavet nyt design til mit website, som afløser for det gamle, som jeg selv havde kastet mig ud i med blandet succes.

Jeg er utrolig glad for det nye design, da det både er stilfuldt, flot og ikke mindst brugervenligt og meget overskueligt.

Jeg har da også kun hørt rosende ord om designet fra de besøgende på sitet.

Lone Rytter